Home> Activiteiten> Bijbelscholen> Fulltime Bijbelschool

Fulltime bijbelschool

Heb jij een roeping op je leven en wil je hierin getraind worden? De fulltime Frontrunners Revival & Ministry School traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar wordt je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna wordt je begeleid in het vervullen van je roeping.

Fulltime Bijbelschool 2023

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om in september 2023 te starten met onze Fulltime Revival & Ministry Bijbelschool. Vanaf september start de eerste lichting en in drie jaar worden zij toegerust en getraind, waarna ze worden begeleid in het vervullen van hun roeping. Ervaar jij ook een roeping en wil je hierin getraind worden? Meld je aan!

Na het volgen van de Revival & Ministry School…

  • Weet jij waar je voor geroepen bent.

  • Ben je getraind voor jouw specifieke roeping

  • Ben jij in staat om een succesvolle kerk, bediening of onderneming te starten.

  • Heb je een visie & strategie om je roeping uit te gaan leven.

  • Word je begeleid om jouw roeping te vervullen.

Kom naar een van de informatie­avonden

Tijdens de informatieavond vertellen we je alles over de Revival & Ministry School. Hoe ziet een lesdag eruit? Wat ga je allemaal leren? Wat is de cultuur van de school? Hoe zit het aanmeldproces in elkaar? Daarnaast is er ruimte om al je vragen te stellen en in gesprek te gaan met het Revival & Ministry Team en toekomstige studenten.

Ben je al eerder bij een informatieavond geweest? Dan willen wij jou alsnog van harte uitnodigen voor de nieuwe informatieavonden. Tijdens elke avond zullen er namelijk weer nieuwe dingen verteld worden.

Komende informatie­avonden

14 juni 2023

19:45u in Werkendam

Bezoek een informatieavond