Home> Activiteiten> Spreekverzoeken

Spreek­verzoeken

Wil je als gemeente Frontrunners uitnodigen om te komen spreken en bedienen? Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Biografie Tom

Tom de Wal is de oprichter van Frontrunners en spreekt zo’n 200x per jaar in binnen- en buitenland in allerlei diensten, conferenties en Bijbelscholen. De diensten worden gekenmerkt door sterk geloofsonderwijs dat wordt bevestigd door genezingen, bevrijdingen en wonderen.

Tom heeft 10 boeken geschreven die +/- 380.000x gedrukt zijn. Thema’s waar Tom veel over spreekt: geloof, genezing, bevrijding, autoriteit van de gelovige, de zegen, etc.

Tom functioneert sterk in de leraar & profetische bediening waardoor hij altijd een sterk onderbouwd woord brengt wat bevestigd wordt met wonderen en tekenen. Tijdens de samenkomsten van Frontrunners ontvangen veel mensen daardoor genezing, bevrijding en doorbraak.

Als je Toms boeken leest of preken luistert zal het je snel opvallen dat radicaliteit, geloof en de kracht van de Heilige Geest het onderwijs kenmerkt. Tom is niet bang om op het scherpst van de snede te spelen. Dit kenmerkt Toms leven en daardoor ook zijn onderwijs. Bovendien geeft dit vaak de grootste veranderingen in mensenlevens die het onderwijs horen. Toms favoriete Bijbeltekst is Markus 9:23: ‘Alles is mogelijk voor wie gelooft’.

Biografie Stefan

In 2011 heeft Stefan een bijbelschool gevolgd en heeft veel ervaring als spreker en is vaste docent bij de parttime bijbelschool van Frontrunners en is een geliefd spreker.

In januari 2022 is Stefan begonnen bij Frontrunners als projectleider voor de Fulltime Bijbelschool. Hij heeft 5 jaar als voorganger in de gemeente Oase Anna Paulowna gediend. Stefan is een inspirator en een krachtige spreker.

Stefan preekt vanuit een diepe relatie met God, vanuit een fundatie van liefde bemoedigt en inspireert hij mensen om verder en dieper te gaan in hun geloof. Stefan heeft de kwaliteit om precies de boodschap van God te brengen in de fase waar de gemeenteleden staan en daarbij de gemeente te inspireren en activeren om te groeien in zijn/haar unieke identiteit. Hij geeft praktische handvatten uit het dagelijkse leven en door zijn levensverhalen zal hij mensen bemoedigen.

Zijn stijl is liefdevol, maar een tweesnijdend zwaard dat de waarheid in liefde brengt. Wanneer zijn passie en liefde voor God en fundatie van geloof elkaar ontmoeten vloeit hij in de zalving van genezing en bevrijding en is er een diepe impact in de harten van zijn publiek. Stefan is een enthousiaste mensen mens en bedient met humor, liefde en kracht.