Home> Over ons> Het team

Het team

Het Frontrunners team bestaat uit 18 betaalde krachten die op allerlei disciplines meebouwen aan de missie van Frontrunners: het oprichten van een generatie vol geloof en kracht van God. Ze stellen zich hieronder aan je voor!

Tom

De baas

Femke

De baas van Tom

Nadine

Mevrouw van Rooij… baas boven baas

Visionair & coördinatie

Tom en Femke de Wal zijn de oprichters van Frontrunners en bouwen in gehoorzaamheid aan de opdracht van God aan de verspreiding van het geloofsonderwijs in binnen- en buitenland. Nadine ondersteunt hierbij in de visie & coördinatie van alle processen binnen de teams.

Marjon

De spin in het web voor alle events

Anika

Schept orde in de chaos

Margreet

Cijfertjes? Mails? Orde scheppen? Geregeld!

Team Office

Team office bestaat uit drie administratieve toppers. Zij beantwoorden de vele dagelijkse mails, ze staan in nauw contact met onze partners en zorgen dat al onze conferenties en evenementen vlekkeloos verlopen. Al bij al een onmisbare schakel in onze organisatie!

Stefan

Lachen, gieren en brullen

Wendy

Organiseert het tot in de puntjes!

Jeanine

Het brein achter de fulltime School

Anne

Coördineert 100 dingen tegelijk

Team Bijbelscholen

Dit team zorgt ervoor dat alle bijbelscholen vlekkeloos draaien en staan in nauw contact met alle studenten en sprekers. Daarnaast bouwt dit topteam achter de schermen hard aan de lancering van de fulltime Revival & Ministry School.

Lambert

Bezet, is verloofd

Sander

De SSD onder de harde schijven

Ali

Goed voorbereid voor elk event

Glory

Let’s go, let’s grow, let’s glow!

Sanne

Altijd vrolijk

Jouw naam hier?

We zoeken een ervaren audio/video editor!

Team Media

Hier gebeurt behind the scenes al het werk behind the screens. Van video-editing en design tot strakke apps en websites; dit team met specialisten is een onmisbare schakel in onze organisatie.

Robin

Kent alle marketingtrucjes

Grace

Zeer content met het creëren van content

Jouw naam hier?

We zoeken een social media marketeer!

Team Marketing

Team Marketing zorgt ervoor dat jij zowel online als offline op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes omtrent onze events en conferenties. Daarnaast zorgt het voor de strategie en middelen om het Woord van God op effectieve en aantrekkelijke wijze te verspreiden in Nederland en daarbuiten.